Pony’s op leeftijd

Zoals veel van jullie al weten zijn wij, de pony’s van ’t Geerdink, al allemaal aardig op leeftijd. Ondanks onze leeftijd beleven wij nog veel plezier aan de ponygroepen en het rijden met de vrijwilligers. Maar helaas, bij ouder worden komen er  ook kwaaltjes naar voren. Sommigen van ons hebben moeite met op gewicht blijven, anderen hebben last van stijve benen of een zeer oog. Gelukkig wordt daar door de vrijwilligers goed op gelet! Als het nodig is bellen ze ook altijd direct de dierenarts en die komt dan naar ons kijken en ons helpen. Wij krijgen dan extra eten en waar nodig de goede medicijnen of zalfjes. De dierenarts vindt ook dat wij er nog hartstikke goed uit zien voor onze leeftijd, goed he!

Contactgegevens

van Alphenstraat 17 A
7556 JT Hengelo (o)

Telefoon: (074) 2420146

Algemeen:
info@hetgeerdink.nl
Ponygroepen:
ponygroepen@hetgeerdink.nl
www.hetgeerdink.nl
logo Instagram
volg ons op Instagram

 

 

Met VCA gecertificeerde medewerkers.

sbb erkend leerbedrijf

Xcellent Horse Insurance

Ge-Bo Customs