Amor

Amor is de grootste van de kudde. Amor is de baas van de kudde en zal daarom snel naar je toe komen als je de pony’s begroet. Amor is een ruin en heel schattig wanneer kleine kinderen op hem rijden.

Amor komt uit Buurse, daar is hij gekocht van een boer/paardenhandelaar. We zochten een grote pony die ook voor de kar kon. Die handelaar had wel wat staan. Wij met auto’s vol vrijwilligers er naar toe. De pony’s die daar stonden, liepen niet lekker. Met zoveel vrijwilligers naar pony’s kijken, dan mankeert er aan elke pony wel iets. Maar . . . op het erf bij die boer liep ook een grote pony los. Heel schattig, maar deze pony was niet te koop. Over 1 ding waren we het wel eens: die pony die los op het erf liep, wilden we allemaal wel. De boer ging overstag en hij mocht gezadeld worden. Ook bereden wilde iedereen nog steeds die pony. Bij de boer is Amor nog voor de kar ‘gemaakt’ en daarna is hij bij ons gekomen.

Is Amor je lievelingspony? Wil je een leuk verhaaltje over hem schrijven? Stuur een mail naar ’t Geerdink, misschien komt je verhaal wel op de website te staan.

Contactgegevens

van Alphenstraat 17 A
7556 JT Hengelo (o)

Telefoon: (074) 2420146

Algemeen:
info@hetgeerdink.nl
Ponygroepen:
ponygroepen@hetgeerdink.nl
www.hetgeerdink.nl
logo Instagram
volg ons op Instagram

 

 

Met VCA gecertificeerde medewerkers.

sbb erkend leerbedrijf

Xcellent Horse Insurance

Ge-Bo Customs