Enthousiaste nieuwe aanwinst voor onze ponygroep gezocht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe aanwinst voor onze ponygroep.

Lijkt het jou leuk om als vaste vrijwilligers in de ponygroepen te helpen? Lees hieronder er meer over!

De vrijwilligers van de ponygroep begeleiden wekelijks de kinderen tijdens de ponygroep. Zij leren kinderen het verzorgen, rijden en het om gaan met pony’s. Zij begeleiden samen maximaal 10 kinderen en 4 pony’s.

De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 2,5 uur per week op een vaste dag, na schooltijd. Wanneer er geen ponygroep is, verzorgen de vrijwilligers de pony’s en evt. andere dieren. Daarnaast is 1 keer per maand een vrijwilligersvergadering. Natuurlijk help je ook daar waar je kunt bij andere activiteiten.

Ben jij

  • enthousiast om met pony’s te willen werken
  • gedreven om kinderen van 7 t/m 12 jaar te begeleiden
  • samen willen werken met verschillende mensen
  • bereid om in principe wekelijks aanwezig willen en kunnen zijn
  • 15 jaar of ouder
  • bereid om het hele seizoen (september t/m juni) mee te draaien

Andere activiteiten

Naast de ponygroepen zijn er regelmatig activiteiten waar we ook mensen voor nodig hebben, zoals: sinterklaasfeest, collecteren, ponyzondagen of open dagen. Daarnaast vinden we het ook leuk om gezellige activiteiten te organiseren voor en door de vrijwilligers, zoals een spooktocht, vrijwilligerskamp of een spelletjesavond.

Wat kan je van ons verwachten?

Voor onze vrijwilligers is er een lessen en/of buitenrit die je kan volgen als je een ponygroep doet en enige tijd bij ons actief bent. Naast het rijden op de pony’s bieden wij onder andere gezelligheid, leuke activiteiten, nieuwe sociale contacten en vinden wij het belangrijk dat onze vrijwilligers zich ontwikkelen.

Ben jij geïnteresseerd of wil je eerst een keer komen kijken? Neem dan contact met ons op! Voor een betere impressie van ’t Geerdink, kan je kijken op Facebook of Instagram.

Contactgegevens

van Alphenstraat 17 A
7556 JT Hengelo (o)
Telefoon: (074) 2420146

info@hetgeerdink.nl

ponygroepen@hetgeerdink.nl

Instagram
Facebook
Twitter

Sponsoren

Ge-Bo Customs

Xcellent Horse Insurance